Легке шампанське з ніжним рожевим кольором і гарною грою бульбашок у келиху.
Аромат наповнений нюансами червоних фруктів та цитрусів, ванілі та солодкої випічки.
Смак свіжий і ароматний зі збалансованою кислотністю, фруктовими та крейдяними відтінками, що м'яко переходять у легкий післясмак з деревною тонкістю.
Напій чудово доповнять сири, дари моря, рибні делікатеси та легкі закуски.
Відмінно підходить як аперитив за дружньою бесідою чи романтичною обстановкою.
Шампанське подають у звуженому зверху келиху, на тонкій високій ніжці. Оптимальна температура підвищення смакових якостей – 8-10 градусів.
Шампанське Марге Шаман Розе створене із сортів винограду Шардоне та Піно Нуар.
Це проривна ринку білих та рожевих ігристих вин.
Адже в цьому шампанському об'єднані два різні сорти винограду: білий Шардоне та червоний Піно Нуар.
Виноградне сусло проходить алкогольну та яблучно-молочну ферментацію у бочках із власними дріжджами.
Потім його поміщають у сталеві емальовані резервуари. Далі шампанське розливають по пляшках та витримують 2 роки.
Marguet - невеликий сімейний Будинок в Амбуне, розташованого поблизу міста Реймса. Засновниками виноробні були два брати. Нинішній власник Бенуа Марге є п'ятим керівником Шампанського Будинку.
Він використовує у виробництві ігристих вин знання своїх предків, що сягають корінням у 1850-і роки.
Але не лише традиції та унікальні рецепти допомагають у створенні виняткових вин, а й біодинамічні методи у виробництві та догляді за виноградними лозами. Абсолютнеповага до землі та дбайливий догляд – кредо мсьє Марге.
Господарству виноробні Марзі належить понад 11 га виноградників, що знаходяться у наближених селах, Бузі та Майї.
Виноград для шампанського відбирається зі старих лоз у виноградниках Гран Крю. Всі добрива виключно органічні, а при збиранні врожаю не використовується техніка, все відбувається лише вручну.
Оранка здійснюється за допомогою двох коней. А процеси на виноробні ґрунтуються на біодинаміці і навіть за місячним календарем.
І не дарма! Вина мсьє Марге вже завоювали любов і визнання найприскіпливіших критиків і поціновувачів високоякісного шампанського.