Гарний блідо-золотистий колір напою ефектно поєднується з дрібними бульбашками у келиху.
Насолода ігристого вина варіюється від сухої до напівсолодкої. Багатий фруктовий смак урівноважується хрусткою кислотністю.
Тонкий елегантний свіжий аромат з горіховим відтінком та нотками білих фруктів.
Ідеальний аперитив. Подається охолодженим від 6 до 12°С. Гармонійно доповнюють підсмажені тости, рибні страви, делікатеси з морепродуктів та овочів.
У 1943 році Рамон Надаль Гіро почав збір урожаю місцевих сортів винограду для виробництва ігристих вин у своєму льоху, витримуючи їх протягом тривалого часу у звичайних пляшках.
Залишаючись вірними його спадщині, власники виноробні об'єднали спільні зусилля із п'ятьма іншими виробниками преміум-класу у 2015 році.
Це було зроблено для того, щоб запустити Корпіннат – новийзнак якості для ігристих вин бренду Надаль.
Етикетка Corpinnat засвідчує не тільки походження вин, але й один із найвимогливіших методів виробництва у світі: ексклюзивний ручний та органічний збір урожаю, повний процес вініфікації на одній ділянці та витримка не менше 18 місяців.
У лютому 2019 року з етикеток прибрали слово Cava і замінили його на Corpinnat. На плечах керівництва компанії зобов'язання щодо забезпечення високої якості напою і це відбувається під суворим контролем та самостійним аудитом.
Вони прагнуть стати світовим еталоном досконалості, адже колективний лейбл Корпіннат відкрив нові можливості для виробництва ігристих вин у самому серці Каталонії.
Ігристе вино виробляється з 39% сорту Парелльяда, 39% Макабео та 22% інших сортів власного виробництва.
Після збору врожаю виключно вручну та отримання віноградного сусла, останнє піддають процесу вініфікації.
Далі вино витримують у бариках понад 30 місяців у власних льохах.
Виноград для вина вирощується органічним методом, без використання штучних добрив та пестицидів. Пріоритет віддається ручним методам обрізання та адаптації виноградників до зміни клімату.