Преміальний італійський джин.
Виробляється невеликими партіями на сімейному винокурні Poli Distillerie у місті Ск'явон.
Джин присвячений Гульєльмо Марконі – винахіднику радіо, удостоєному Нобелівської премії.
Цифра 46 у назві відображає унікальну міцність напою.
Джин має кристально чистий колір, з сріблястим відливом. Аромат потужний, з нюансами хвої, лимона та анісу.
Текстура джину приємна та шовковиста.
У освіжаючому смаку вгадуються тони білого перцю, кардамону, мускатного горіха, цитрусової цедри, коріандру та ягід ялівцю.
Марконі 46 готують за унікальною рецептурою династії виноробів Полі.
Усі рослинні інгредієнти надходять із заповідної зони плато Азіаго, на півночі області Венето, звідки і походить родина Полі.
Спершуа настій ягід ялівцю, білого мускатного винограду, хвої, меліси, кардамону та коріандру поміщають на 90 днів у ємність із пшеничним спиртом.
Отриману настоянку переганяють за допомогою парового вакуумного дистилятора.
У результаті виходить ароматний спирт, з ніжним, благородним букетом та легким тілом.
Рекомендується вживання в чистому вигляді або в парі з тоніком. Ідеальний фудпейринг: страви з морської риби, креветок та молюсків, фруктові десерти, сири м'яких сортів. Італійська гуральня Полі розташована в самому серці області Венето, в комуні Ск'явона.
Вона заснована 1898 року виноробом Джіобатта Полі.
Нині підприємство має п'яте покоління його спадкоємців, в особі Джакобо Полі.
За минуле століття сімейна компанія Poli здобула репутацію надійного виробникаалкогольних напоїв преміум-класу. Створення грапи – це мистецтво. Кожна пляшка цього напою містить пристрасть і справжню любов до нашої культури та навколишньої природи, - каже дон Джіобатта.
Сировиною для гуральні Poli служить виключно свіжі вичавки винограду автохтонних сортів регіону Венето: Глера, Вердиза, Гарганега та багато інших.
Партнери компанії – старовинні видільні на околицях комуни Бассано-дель-Граппа, яка й послужила назвою для однойменного міцного напою.
На підприємстві уставлений справжній мідний аламбік 1500-го року – один із найстаріших в Італії діючих кубів із ручною системою регулювання.
Він був реконструйований 2000 року завдяки оригінальним кресленням, знайденим в архіві Страсбурга.
Крім того компанія має в своєму розпорядженні сучасні куби власної конструкції.
Всьогона винокурні діють дванадцять перегінних пристроїв. Гордість інженерів компанії складає унікальний апарат Crysopea (що народжує золото – давньогрецькою).
З його допомогою готуються ексклюзивні партії дистилятів дуже рідкісних колекційних серій.
Той, хто бачив, як багато факторів впливає на процес дистиляції, легко зрозуміє, чому кожна граппа унікальна, – наголошує господар винокурні.