Замовлення, оформлені після 18.00 та в неділю, доставляються наступного дня
Дегустаційні нотатки
Кальвадос Булар Гран Солаж 0,05л
Цікаві факти
Історія:
Винокурня Boulard - це сімейне підприємство з віковими традиціями, що передаються з покоління в покоління. Особливістю виробництва кальвадосу від Boulard вважається метод подвійної дистиляції. Під час першої перегонки виділяються спирти, які називають спеціалістами "малими водами". Друга ж перегонка дає яблучні спирти "першого нагріву." У результаті поєднання результатів цих двох процесів дозволяє майстрам виділити так звану "середню" частину спиртів, яка є основою для створення кальвадосу. Далі сидр міститься в дубових бочках не менше п'ятнадцяти років. Також важливим фактором є висока якість сировини: яблука, вирощені в садівничому регіоні Пеї д'Ож, ретельно відбираються та обробляються вручну.
Кальвадос від Булар займає лідируючі позиції ппро обсяги виробництва цього виду напоїв на міжнародному ринку елітних алкогольних напоїв. Частка експорту винокуренного підприємства становить близько вісімдесяти відсотків продукції, що виготовляється. Кальвадос виробництва Boulard вважається найбільш популярним напоєм у своєму класі серед споживачів по всьому світу. Винокурне підприємство, розташоване в регіоні Пей д'Ож, також володіє великими садами, в яких виростає понад 800 яблучних сортів. Сто двадцять видів використовується безпосередньо для виготовлення цього фірмового кальвадосу. Засновником гуральні був П'єр-Август Булар, ім'я якого вона носить і донині. Саме П'єр-Август створив рецепт свого неповторного напою. Булар вважав, що виробництво високоякісного кальвадосу має ґрунтуватися на принципі подвійногодистиляції яблучного сидру, який надалі "визріває" у спеціальних бочках. Готовий напій стає унікальним завдяки купажування різних спиртів. Кальвадос досі створюється майстрами винокурні саме згідно з цією технологією, винайденою та введеною у виробництво П'єром Буларом ще в першій половині XIX століття. Підприємство вже майже дві сотні років належить членам родини його засновника. Нащадки засновника не поступалися своєму видатному дідові та прадіду у прагненні розвивати свою сімейну справу. Результатом їхньої діяльності стала винокурня зі світовим ім'ям, яка виробляє один із найкращих кальвадосів преміум-класу, що став невід'ємною частиною сервірування столу у Франції.