Замовлення, оформлені після 18.00 та в неділю, доставляються наступного дня
Дегустаційні нотатки
Вермут Мартіні Россо 0,5л
Цікаві факти
Вермут Martini Rosso - Вермут Мартіні Россо
- знаменитий червоний італійський вермут, виробляється на основі виноградного вина і трав, основним інгредієнтів з яких є полин. Цей вермут має насичений аромат з тонами стиглого темного винограду, чорних ягід, спецій. У смаку насичений, із солодкувато-фруктовими відтінками та тривалим післясмаком. Вермут Martini Rosso рекомендується вживати з різними соками, використовувати для приготування глінтвейну, а також знаменитого, одного з найвишуканіших коктейлів - Негроні: 30мл Martini Rosso, 30мл сухого джину, 15 мл Campari лід. Історія:
Мартіні – символ розкоші, статусу, гарного життя та чудового смаку. Історія найпопулярнішого у світі вермуту почалася ще в 1847 році, коли чотири талановитих італійця, вирішили відкрити невелике місце.прийняття з виробництва ароматизованих вин, лікерів та різного роду настоянок, які були дуже популярні на той час. Через 10 років на досить успішне підприємство влаштувався працювати молодий Алессандро Мартіні, який уже через шість років став керувати компанією та вивів її у лідери ринку. Також йому дуже в цьому допоміг друг – бухгалтер Теофілії Сола. У цей же час на виноробню також прибув молодий винороб і знавець лікувальних трав - Луїджі Россі, який багато працював, і нарешті 1860 року, розробив секретний рецепт найпопулярнішого у світі вермуту. Після створення Россі «ідеального вермуту», в 1864 році, хлопці побудували нове підприємство для виготовлення напою, що розташувалося в маленькому селі Пессіоне, поблизу Турина і недалеко від Альп, багатих на різноманітні трави, які використовувалися в процесі виробництва. Також різні трави завозили і з-за кордону. З того часу акціїкомпанії були поділені на трьох: талановитого продавця Мартіні, чудового бухгалтера Сола та мрійливого винороба Россі. Компанія стрімко розвивалася, перший вермут - Martini Rosso за короткий час отримав визнання не лише на батьківщині, а й у багатьох країнах Європи та Америки. У 1865 році напій отримав свою першу золоту медаль за відмінний смак та високу якість. А в 1878 році на міжнародній виставці в Парижі – отримав гран-прі. Крім цього було ще багато значних медалей. У 1879 році помер один із засновників - Теофіліо Сола, спадкоємці продали його частку партнерам, що залишилися, і тим самим компанія знайшла нову назву - Martini&Rossi. Після смерті Алессандро і Теофіліо сімейний бізнес продовжили їх діти. Вони дуже зміцнили позиції бренду на ринку та зробили його популярним практично у всіх країнах. Під час Другої світової війни в компанії були звичайно труднощі, як і майже увсіх у той час. Але після закінчення війни підприємство швидко вийшло з кризи і повернуло собі свій статус. У 1992 році Martini об'єднався із всесвітньо відомою компанією з виробництва рому Bacardi, тим самим отримавши нову назву компанії - Bacardi-Martini Ltd. Починаючи, з 1900 року лінійка вермутів розширювалася. У 2013 році вийшла остання новинка – Spirito (чоловіча версія вермуту фортецею 33%) Для виготовлення оригінальних вермутів компанія використовує майже сто видів трав з різних країн Європи, Америки, Азії та, звичайно ж, Італії.< /noindex>