Замовлення, оформлені після 18.00 та в неділю, доставляються наступного дня
Дегустаційні нотатки
Саке Акаші Дайгіндзьо 0,72 л
Цікаві факти
Стиль неприйнятого саке Daiginjo (Велике гіндзе) створюється в середині зими з самого високоякісного рису Ямада Нісікі з регіону Хеого та рису рис Коджі, відшліфованого мінімум на 50%.
рис додається дистильований із цукрової тростини спирт.
Майстер сакеварні - Тоджі - стежить за кодзі протягом 72 годин практично без сну, для забезпечення абсолютної чистоти саке. Витримується в металевих танкерах мінімум 9 місяців. У результаті народжується ароматне вишукане середньотіле сухе саке, з відтінками меду, лілі, груші та спецій.
Аромат елегантний з медовими нотками та ароматами білої лілії. Це квітково-фруктове саке має вишуканий смак білих квітів і груші, з відтінками анісу, з сухим лимонним післясмаком.
Чудово поєднується з вінегретомним соусом, ягняти, качкою, приправами такими як аніс і кардамон, маринованим лососем і свіжими сезонними салатами, а також різними суші та сашими.
Відмінно підходить до устриць та інших свіжих морепродуктів. Воно ідеально як для знавців, так і для тих, хто тільки починає пити японські міцні традиційні напої.