Замовлення, оформлені після 18.00 та в неділю, доставляються наступного дня
Дегустаційні нотатки
Текіла Еренсія Історико Екстра Аньєхо 0,7л
Цікаві факти
Одна з найдорожчих і найпрестижніших текіл у світі.
Її створення було приурочено до визнання Євросоюзом апелласьону Текіла. Цього ж дня, 27 травня 1997 року кілька сотень 500-літрових бочок було заповнено текілою, що на 100% складається зі спиртів блакитної агави.
Після 10-річної витримки було бутильовано лімітований випуск текіли Herencia Historico.
Цей напій має дивовижний аромат з тонами прянощів, шоколаду, сухофруктів та квітів.
Смак глибокий, багатий, м'який та гармонійний. Довгий, дивовижний післясмак.
Насолоджуватися текілою Herencia Historico рекомендується в чистому вигляді, не поспішаючи. Компанія Tequilas del Señor була створена Доном Сезаром Гарсією в середині двадцятого століття в Гвадалахарі.
Для отримання пРодукта високої якості майстра даного бренду висадили плантації елітної блакитної агави в Лос Альтос, де клімат ідеально підходить для її вирощування. Для того щоб агава отримала достатню кількість сонячних променів, її висаджують на висоті не нижче 1500 метрів над рівнем моря.
Дотримуючись національних стандартів виробництва текіли, компанія Tequilas del Señor збирає врожай блакитної агави лише після 12-річного періоду її дозрівання.
Текіла Herencia – результат копіткої праці ентузіастів та професіоналів своєї справи. Усі етапи виробництва: прибирання агави, ферментація та дистиляція проводяться під власним контролем кількох онуків Дону Гарсії.
Вони одні з небагатьох у цій промисловості використовують подвійну дистиляцію текіли в мідних ємностях спеціальної форми.
Після проходження цього процесу з напою забирається зайвий запах і структура самоїтекіли стає чистішим і одноріднішим.
Сімейне підприємство Tequilas del Señor випускає невеликі партії текіли в порівнянні з великими компаніями, зате якість їхньої продукції завжди на найвищому рівні. Дистилерія зараз оснащена найсучаснішою технікою, що дозволяє отримувати текілу найвищої якості та відповідає всім міжнародним стандартам.
У 2003 році напій цього бренду здобули найвищу нагороду на міжнародному конкурсі в Сан-Франциско, а відомий журнал, що висвітлює події в індустрії алкогольних напоїв, Spirits Journal включив текілу Herencia до топ ста найкращих спиртних напоїв за 2004 рік.
Також текіла займала призове місце на Чикагському конкурсі і була лауреатом премії в номінації «Чудовий смак» на Брюссельському конкурсі алкогольних напоїв преміальної якості. Починаючи з 2000-х років, імунітет рослини (агави) різко знизився і по всій території Мексики почалимасово пропадати бульби.
Засновники бренду Herencia підтримали компанію із селекції нових сортів блакитної агави, генетична різноманітність якої сильно знизилася. Вони надали кілька гектарів землі для проведення дослідів, які зможуть перешкоджати поширенню хвороби цієї рослини – синдрому ТМА.