Цікаві факти
Це чудова 100-відсоткова текіла потрійної дистиляції, виробляється виключно з блакитної агави, вирощеної на власних плантаціях компанії Milagro.
Збір агави здійснюється виключно вручну, тому виробництво текіли обмежене. Вона володіє напрочуд легким, свіжим ароматом з відтінками плодів агави та цитрусових.
У смаку питна, легка, свіжа, дуже делікатна з тонами агави, лимона, грейпфрута, свіжих трав та приємною перцевою ноткою у післясмаку.
До речі, Milagro Silver двічі завоювала подвійне золото на IWSC у Сан-Франциско в 2008 і 2009 роках. Ця текіла відмінно підходить для вживання в чистому вигляді, а також для приготування безлічі коктейлів.
Наприклад, для приготування коктейлю Свіжа Маргарита Вам необхідно купити текіла Milagro Silver, змішати 2 годинити цієї текіли 3/4 частини цукрового сиропу та 1 частина лимонного фрешу, а також додати кілька кубиків льоду.
Для коктейлю Сангріта Вам знадобиться змішати наступні інгредієнти (4 порції): - 4 частини Мілагро Сільвер; - 4 частини соку лайма; - 4 частини грейпфрутового соку; - 4 частини соку сицилійського апельсина; - 8 частин сиропу Гренадін; - 3 перчики серрано.
Розріжте перчики навпіл, очистіть від насіння, потім залийте їх сумішшю з вищеперелічених інгредієнтів і дайте настоятися 2-3 години. Киньте у склянки кілька кубиків льоду та розливайте коктейль.
І якщо Ви вже захотіли випити шот текіли з сіллю або приготувати освіжаючий коктейль, то купити текіла Milagro Silver Ви можете прямо на цій сторінці, натиснувши лише одну кнопку, і через 2 години наш кур'єр буде у Вас. br> Тим більше, що ціна на текіла Мілагро Сільвер дуже приваблива.
Історія:
У Мексиці росте близько п'ятдесяти різновидів агави, але тільки з одного сорту — блакитної агави — виходить найдобірніша текіла, яку цінують у всьому світі.
Свої найкращі властивості блакитна агава набуває на високогірних плато штату Халіско. Червоні піщані грунти цих плато багаті на мінерали, що живлять плантації найціннішої для Мексики рослини.
Ще з давніх-давен місцеві жителі, які дистилювали зброджений сік агави для отримання міцного напою, звернули увагу, що найкраща агава — найбільша, найменуваніша в народі «довга рука», дозріває на схилах згаслих вулканів.
Саме в тих місцях у 1880 році засновники компанії Agava San Isidro заклали плантації агави.
Спочатку вони вирішили створити текілу, яка найбільше відповідає традиційно мексиканському.смак цього напою за класичною технологією, яка відточувалася століттями.
У той же час до традиційної технології, що дісталася Мексиці ще за часів конконкістадорів, щоб надати національному напою справжнього блиску, було внесено деякі вдосконалення.
Так, наприклад, фірма Agava Sun Isidro однією з перших у Халіско для витримки елітних сортів текіли застосувала бочки з-під коньяку та бурбону, які надали смаку та букету текіли особливу глибину.
Завдяки бурхливому розвитку будівництва залізниць, національний напій почали активно експортувати до південних штатів США.
І вже в ті роки текіла Agava San Isidro отримала високі оцінки на Чиказькому Всесвітньому Ярмарок (у Чикаго і досі знаходиться штаб-квартира найавторитетнішого в області дегустації текіли журі, що працює на базі Beverage Testing Institute).
На початку ХХ століття компанія продовжувала успіхешно розвиватися.
Як споживчу тару почали використовувати скляні пляшки ручної роботи, обсяги виробництва постійно зростали. Серйозні труднощі очікували на компанію в 20-х роках минулого століття.
Бойові дії, що вибухнули в ті роки на території Мексики, призвели до того, що багато виробників текіли були змушені закрити свої заводи.
Не уникла цього і компанія Agava San Isidro.
У важкий період смутного часу половину виробництва було зруйновано.
Старовинні аламбики все ж таки вдалося вберегти, але найцінніші рецептури та креслення печей для запікання агави, конструкція яких була відтворена на основі старовинних мексиканських традицій, були втрачені.
Втрата здавалася безповоротною, але вже через 10 років після закінчення військових дій на території Мексики в ході ретельних пошуків раритетні документи були виявлені в схованці, в одному з містечок пустельного ча.сті Халіско.
Традиційні печі для карамелізації «серця» агави були побудовані знову і текіла Agava San Isidro, як і до війни, стала вироблятися за старовинними рецептурами.
На честь цієї знаменної для компанії події, що стала в Халіско воістину легендарною, колекція текіли отримала назву Lcyenda del Milagro (milagro в перекладі з іспанської означає «диво»).
Сьогодні текіла колекції Лейенда Дель Мілагро як і більше століття тому виробляється практично вручну.
На підприємстві Agava San майже не застосовують сучасне технологічне обладнання, використовуючи традиційні печі та перегінні куби.
Завдяки цьому витримані текіли Milagro цінують справжні знавці. Але основа будь-якої текіли Milagro однакова - це стовідсоткові спирти блакитної агави, отримані в Штаті Халіско, поблизу містечка Текіла.
Колекція Milagro – справжній сюрприз для фанатів текіли по всій планеті.