Також непогано доповнять текілу яловичина т рагу, червоні томатні соуси, червоний мексиканський соус, мовляв, тако з яловичини, традиційні мексиканські страви. Текілу витримують протягом 5-9 місяців у великих бареллях і бочки з білого американського дуба з-під бурбона.
Виготовляється напій зі 100% блакитної агави, вирощеної у високогір'ї Халіско (Мексика).
Текіла Ольмека Альтос Репосадо зайняло золоті та срібні медалі на різноманітних світових конкурсах: золото на Міжнародному конкурсі алкогольних напоїв у Лос-Анджелесі у 2015 році, срібло на Міжнародному конкурсі вин та спиртних напоїв у 2011 році, золото на Міжнародному конкурсі вин та спиртних напоїв у 2010 році, на Міжнародному конкурсі упаковки для міцних напоїв
А також зайняв 92 бали у 2011 році в Інституті дегустації напоїв.