UA / RU
 
Графік роботи
пн-чт: 10.00-21.00
пт-сб: 10.00-22.00
нд: 10.00-21.00
Бурбон Джим Бим 0,7л.

Бурбон Джим Бім 0,7л.

Ціна: 799 грн.
Країна походження: США
Витримка: 4 роки
Регіон: Кентуккі
Тип: Бурбон
Фільтрування: Холодна фільтрація
Об `єм: 0,7 л
Міцність: 40%
Кількість
1
Придбати
в 1 клiк
 Обране
  • Доставка кур'єром по Києву протягом 2-х годин
  • Доставка Новою Поштою по всій Україні
  • Самовивіз з наших магазинів у Києві:
    • Вул. Шовковична , 13/2
  • Замовлення, оформлені після 18.00 та в неділю, доставляються наступного дня
Дегустаційні нотатки
Бурбон Джим Бім 0,7л.
Цікаві факти
Класичний американський бурбон.
Напій бренду Jim Beam, що найбільше продається в світі.

Виготовлений за запатентованим рецептом 1795 року з кукурудзяних та житніх зерен.
Дистилят отримано шляхом подвійної перегонки в мідних кубах, а потім розбавлений мінеральною джерельною водою.
Витримується у бочках із молодого дуба протягом чотирьох років.

Має світло-бурштиновий колір і маслянисту текстуру.

Аромат характерний, злаковий, з легкими відтінками карамелі, ванілі, стиглих яблук та молодого меду.

Смак солодкуватий, середньої складності.
В основі вгадуються тони волоського горіха, кави, кориці, шкіри.
На другому плані - вишня, зелений аґрус, легкі шовковисті таніни.
Натяк деревної кори в післясмаку створює ефект глибини та об'ємності.

Бурбон Джим Бім Уат Лейбл - простой, легкий і доступний віскі, за що і набув величезної популярності серед американських рибалок і мисливців.

Його рівний та ненав'язливий букет – відмінна основа для літніх освіжаючих коктейлів: Бім-тонік, Еппл сплеш, Хані-джинджер.
Чудово поєднується з гострими м'ясними стравами: бекон, стейк, шинка.

Ідеально доповнює традиційний кентуккійський десерт – шоколадний чізкейк.

Подається в охолодженому вигляді при температурі 17-18 °C. Історія найвідомішого і найбільш продаваного бурбона на земній кулі, бере свій початок з 1788 року, коли в США була прийнята перша Конституція.
У той час молодий мірошник Джейкоб Бім, родом з Німеччини, запакував усі свої пожитки, і разом із родиною переїхав до Америки, де серед високих пагорбів Кентуккі, в окрузі Бурбон, придбав невелику ділянку, на якуВін побудував водяний млин, де переробляв злаки сусідніх фермерів і як плату брав частину зерна. Незабаром стало важче шукати місце для зберігання зерна і набагато складніше його доставляти на ринок для продажу.
Джейкоб не з чуток знав, що найбільш економічно вигідним застосуванням зерна є його переробка у віскі.
Так, маючи власний дистиляційний куб, мірошник розпочав виробництво міцного напою, в якому кукурудза була головним компонентом. Кукурудзяний віскі був названий бурбоном, на честь округу в якому він вперше був створений. Незабаром, в 1795 році Бім реалізував партію свого першого бурбона, під назвою Old Jake Beam. Керівництво бізнесом очолив син Джейкоба - Девід.
Через п'ять років, 1925 року, було відкрито канал Ері, що дуже спростило транспортування бурбона та інших товарів Міссісіпі.
Також завдяки новим технологіям Девід значно підняв рівень виробництва та вивів компанію на новий високий рівень. Перед самим початком Громадянської війни сімейний бізнес перейшов до рук Девіда молодшого, який незабаром після смерті батька прийняв рішення перевезти винокурню з виготовлення бурбона в округ Нельсон, штат Кентуккі , де були прокладені перші у штаті залізниці.
Це було економічно набагато вигідніше.

Підприємство знайшло нове ім'я – «Винокурня біля чистого джерела», тому що по близькості і донині протікає річка з кришталево чистою водою, яка живиться підземними джерелами. Потім Девід Бім Молодший залучив у компанію свого сина , - Джеймса (Джима) Біма, якому на той час було лише шістнадцять років.
Через чотирнадцять років Джим почав самостійно керувати виробництвом бурбона Jim Beam і продовжував свою діяльність наступні п'ятдесят два роки. На початку дев'ятнадцятого століття винокУрня продовжувала розвиватися, але у зв'язку з введенням в США Сухого закону Джиму нічого не залишалося робити як продати підприємство і зайнятися вирощуванням фруктів.
Але через п'ятнадцять років Бім все-таки вирішує повернутися в алкогольний бізнес заснувавши в Клермонті, штат Кентуккі The James B. Beam Distilling Co.

Винокурня почала свій стрімкий розвиток у 1943 році, а в 1947 раптово вмирає Джим. Але його гідний син Джеремі доклавши всіх зусиль, відкриває ще одну винокурню, і цей факт мав величезне значення для успішного розвитку компанії.
Після смерті Джеремі The James B. Beam Distilling Co почав керувати Букер Ноє, і його правління тривало протягом двадцяти років.
Потім його змінив Джеррі Делтон, який, до речі, не мав жодного відношення до Бімів.
Після нього у 2007 році керівництво компанією прийняв правнук Джима Біма – Фред Ноє, який і зараз є почесним головним дистилером Jim Beam.
Показати ще

Ви також можете купити інші товари

Відгуки про Бурбон Джим Бім 0,7л.

Рейтинг 0 из 5
Залишити відгук
Тут ще немає відгуків
Поділіться своєю думкою про товар
Залишити відгук
Залишити відгук
Поставити оцінку
Оберіть мову сайту!