UA / RU
 
Графік роботи
пн-чт: 10.00-21.00
пт-сб: 10.00-22.00
нд: 10.00-21.00
Бурбон Джим Бим 1л

Бурбон Джим Бім 1л

Ціна: 1 099 грн.
Країна походження: США
Витримка: 4 роки
Регіон: Кентуккі
Тип: Бурбон
Фільтрування: Холодна фільтрація
Об `єм: 1 л
Міцність: 40%
Кількість
1
Придбати
в 1 клiк
 Обране
  • Доставка кур'єром по Києву протягом 2-х годин
  • Доставка Новою Поштою по всій Україні
  • Самовивіз з наших магазинів у Києві:
    • Вул. Шовковична , 13/2
  • Замовлення, оформлені після 18.00 та в неділю, доставляються наступного дня
Дегустаційні нотатки
Бурбон Джим Бім 1л
Цікаві факти
Класичний американський бурбон.
Напій бренду Jim Beam, що найбільше продається в світі.

Виготовлений за запатентованим рецептом 1795 року з кукурудзяних та житніх зерен.

Дистилят отримано шляхом подвійної перегонки в мідних кубах, а потім розбавлений мінеральною джерельною водою.
Витримується у бочках із молодого дуба протягом чотирьох років.

Має світло-бурштиновий колір і маслянисту текстуру.

Аромат характерний, злаковий, з легкими відтінками карамелі, ванілі, стиглих яблук та молодого меду.

Смак солодкуватий, середньої складності.
В основі вгадуються тони волоського горіха, кави, кориці, шкіри.
На другому плані - вишня, зелений аґрус, легкі шовковисті таніни.

Натяк деревної кори в післясмаку створює ефект глибини та об'ємності.

БурбонДжим Бім Уат Лейбл - простий, легкий і доступний віскі, за що і набув величезної популярності серед американських рибалок і мисливців.

Його рівний та ненав'язливий букет – відмінна основа для літніх освіжаючих коктейлів: Бім-тонік, Еппл сплеш, Хані-джинджер.
Чудово поєднується з гострими м'ясними стравами: бекон, стейк, шинка.

Ідеально доповнює традиційний кентуккійський десерт – шоколадний чізкейк.
Подається в охолодженому вигляді при температурі 17-18 °C. Історія найвідомішого і найбільш продаваного бурбона на земній кулі, бере свій початок з 1788 року, коли в США була прийнята перша Конституція.

У той час молодий мірошник Джейкоб Бім, родом з Німеччини, запакував усі свої пожитки, і разом із родиною переїхав до Америки, де серед високих пагорбів Кентуккі, в окрузі Бурбон, придбав невелика ділянка, на якій збудував водяний млин, де переробляв злаки сусідніх фермерів і як плату брав частину зерна. Незабаром стало важче шукати місце для зберігання зерна і набагато складніше його доставляти на ринок для продажу.
Джейкоб не з чуток знав, що найбільш економічно вигідним застосуванням зерна - є його переробка у віскі.

Так, маючи власний дистиляційний куб, мірошник розпочав виробництво міцного напою, в якому кукурудза була головним компонентом.

Кукурудзяний віскі був названий бурбоном, на честь округу в якому його вперше було створено.
У 1820 році, керівництво бізнесом очолив син Джейкоба - Девід.

Через п'ять років, у 1925 році було відкрито канал Ері, що дуже спростило транспортровку бурбона та інших товарів по Міссісіпі.

Також, завдяки новим технологіям Девід значно підняв рівень виробництва і вивів компанію на новий високий рівень. ухвалив рішення перевезти винокурню з виготовлення бурбона до округу Нельсон, штат Кентуккі, де було прокладено перші у штаті залізниці.
Це було економічно набагато вигідніше.

Підприємство знайшло нове ім'я – «Винокурня біля чистого джерела», тому що по близькості і донині протікає річка з кришталево чистою водою, яка живиться підземними джерелами. компанію свого сина - Джеймса (Джима) Біма, якому на той час було всього шістнадцять років.

Через чотирнадцять років Джим почав самостійно керуватиь виробництвом бурбона Jim Beam і продовжував свою діяльність наступні п'ятдесят два роки. На початку дев'ятнадцятого століття винокурня продовжувала розвиватися, але у зв'язку із введенням у США Сухого закону Джиму нічого не залишалося робити як продати підприємство і зайнятися вирощуванням фруктів.

Але через п'ятнадцять років Бім все-таки вирішує повернутися в алкогольний бізнес заснувавши в Клермонті, штат Кентуккі The James B. Beam Distilling Co.

Винокурня почала свій стрімкий розвиток у 1943 році, а в 1947 раптово вмирає Джим. Але його гідний син Джеремі доклавши всіх зусиль, відкриває ще одну винокурню, і цей факт мав величезне значення для успішного розвитку компанії.

Після смерті Джеремі The James B. Beam Distilling Co почав керувати Букер Ноє, і його правління тривало протягом двадцяти років.
Потім його змінив Джеррі Делтон, який, до речі, не маєл ніякого відношення до Біма.

Після нього у 2007 році керівництво компанією прийняв правнук Джима Біма – Фред Ноє, який і зараз є почесним головним дистилером Jim Beam.
Показати ще

Ви також можете купити інші товари

Відгуки про Бурбон Джим Бім 1л

Рейтинг 0 из 5
Залишити відгук
Тут ще немає відгуків
Поділіться своєю думкою про товар
Залишити відгук
Залишити відгук
Поставити оцінку
Оберіть мову сайту!