UA / RU
 
Графік роботи
пн-чт: 10.00-21.00
пт-сб: 10.00-22.00
нд: 10.00-21.00
Виски Джим Бим Рай (Ржаной) 0,7л

Віскі Джим Бім Рай (Житній) 0,7л

Країна походження: США
Витримка: 4 роки
Регіон: Кентуккі
Тип: Житній
Фільтрування: Холодна фільтрація
Об `єм: 0,7 л
Міцність: 35%
Кількість
1
Придбати
в 1 клiк
 Обране
  • Доставка кур'єром по Києву протягом 2-х годин
  • Доставка Новою Поштою по всій Україні
  • Самовивіз з наших магазинів у Києві:
    • Вул. Шовковична , 13/2
  • Замовлення, оформлені після 18.00 та в неділю, доставляються наступного дня
Дегустаційні нотатки
Віскі Джим Бім Рай (Житній) 0,7л
Цікаві факти

На відміну від своїх «кукурудзяних побратимів» із сімейства бурбонів, Джим Бім Рай на 50% складається з добірного жита і відрізняється відмінним смаком.
Житнє сусло розбавляють чистою водою, додають дріжджі та піддають процесу ферментації.
Тут важливо домогтися розпаду крохмалю, який міститься в зернах жита.

Фільтрування проходить через деревне вугілля.
Для витримки відбираються виключно нові бочки, добре обпалені зсередини.

До приміщення віскі-сирцю в дубові бочки його дистилюють до шістдесяти градусів.

І вже після щонайменше п'ятирічної витримки в бочках розбавляють до сорока градусів і розливають у пляшки.
Віскі глибокого бурштинового кольору.

Аромат при першому знайомстві вказує на спеції: мускатний горіх, гвоздика,чорний мелений перець.
Далі розкривається солодка ваніль та вершкова карамель.
Загалом аромат відрізняється м'якістю.

Смак також тішить м'якістю. Досить швидко визначається карамель, присипана перцем. Солодка ваніль нагадує заварний крем із вишневим сиропом та часточкою апельсина.
Післясмак недовгий, але солодкий, з виразними нотками мараскіно (т.зв. п'яна вишня). Бурбон рекомендується вживати в нерозбавленому вигляді як діжестив.
Він послужить прекрасною основою для коктейлів, завдяки неперевершеному житньому аромату.

Поповніть свою колекцію спиртних напоїв преміальним американським віскі Jim Beam Rye.


Історія:
У той час молодий мірошник Джейкоб Бім, родом з Німеччини, запакував усі свої пожитки, і разом із родиною переїхав до Америки, де серед високих пагорбів Кентуккі, в окрузі Бурбон, придбав невелику ділянку, на якій збудував водяний млин. , де переробляв злаки сусідніх фермерів і як плату брав частину зерна. Незабаром стало важче шукати місце для зберігання зерна і набагато складніше його доставляти на ринок для продажу.
Джейкоб не з чуток знав, що найбільш економічно вигідним застосуванням зерна є його переробка у віскі.

Так, маючи власний дистиляційний куб, мірошник розпочав виробництво міцного напою, в якому кукурудза була головним компонентомом. Кукурудзяний віскі був названий бурбоном, на честь округу в якому він вперше був створений. Незабаром, у 1795 році Бім реалізував партію свого першого бурбона, під назвою Old Jake Beam. 1820, керівництво бізнесом очолив син Джейкоба - Девід.

Через п'ять років, у 1925 році було відкрито канал Ері, що дуже спростило транспортування бурбона та інших товарів Міссісіпі.
Також завдяки новим технологіям Девід значно підняв рівень виробництва і вивів компанію на новий високий рівень. винокурню з виготовлення бурбона в округу Нельсон, штат Кентуккі, де були прокладені перші в штаті залізниці.
Це було економічно набагато вигідніше.

Підприємство пробрело нове ім'я – Винокурня біля чистого джерела, тому що по близькості і донині протікає річка з кришталево чистою водою, яка живиться підземними джерелами. Біма, якому на той час було лише шістнадцять років.

Через чотирнадцять років Джим почав самостійно керувати виробництвом бурбону Jim Beam і продовжував свою діяльність наступні п'ятдесят два роки. нічого не залишалося робити як продати підприємство та зайнятися вирощуванням фруктів.

Але через п'ятнадцять років Бім таки вирішує повернутися в алкогольний бізнес заснувавши в Клермонті, штат Кентуккі The James B. Beam Distilling Co.

Винокурня почала свій стрімкий розвиток у 1943 році, а у 1947 раптово вмираєт Джим. Але його гідний син Джеремі доклавши всіх зусиль, відкриває ще одну винокурню, і цей факт мав величезне значення для успішного розвитку компанії.

Після смерті Джеремі The James B. Beam Distilling Co почав керувати Букер Ноє, і його правління тривало протягом двадцяти років.

Потім його змінив Джеррі Делтон, який, до речі, не мав жодного відношення до Бімів.

Після нього у 2007 році керівництво компанією прийняв правнук Джима Біма – Фред Ноє, який і зараз є почесним головним дистилером Jim Beam.

Показати ще

Відгуки про Віскі Джим Бім Рай (Житній) 0,7л

Рейтинг 0 из 5
Залишити відгук
Тут ще немає відгуків
Поділіться своєю думкою про товар
Залишити відгук
Залишити відгук
Поставити оцінку
Оберіть мову сайту!