Цікаві факти
Ця чудова горілка - справжній витвір мистецтва. У її тріумфальному букеті сплелися традиції високої якості та відточений віками стиль винокуріння регіону П'ємонт.
Горілка має ніжну шовковисту текстуру, приголомшливий аромат з елегантними натяками лісових горіхів і сухофруктів.
Приємний солодкуватий смак переливається тонами фенхелю, зірочок анісу та вологих зерен.
Післясмак сухий та пікантний, з довгограючими нюансами білого перцю, бадяну та легкою мінеральною ноткою.
Для виробництва горілки Роберто Каваллі відбирають унікальну пшеницю, вирощену в родючій долині Гранда, біля підніжжя альпійської гори Монвізо.
Саме там зерно набуває унікального поєднання м'якості та багатства мінеральних компонентів.
У процесі ферментації крохмаль усередині зерен перетворюється на сахарозу, а потім на ароматний спирт.
Дістіллят фільтрується через шар целюлози та мармуру, видобутого в провінції Масса-Каррара.
У цих місцях черпав своє натхнення великий скульптор Мікеланджело Буонарроті.
Подібно до шедеврів епохи Відродження, горілка Roberto Cavalli досягає неповторної якості в процесі змішування з кристальною водою джерела Монте-Роза. Наш продукт народжується на межі двох стихій: води та вогню. Бездоганна чистота! Я задоволений, – Роберто Каваллі. Король розкоші одночасно нагадують захоплюючий роман і середньовічну сагу про казкових героїв.
Важко сказати, хто перший підказав метру незвичайну ідею, проте проект відбувся завдяки його амбіціям, досвіду та феноменальному таланту.
У 2005-му році італійський модельєр Роберто Каваллі,будучи відомим метром високої моди, раптово приголомшив колег, синхронно представивши нову лінію одягу, сонцезахисних окулярів та унікальної горілки супер-преміум класу.
Критики добре прийняли напій, відзначивши його чистоту та м'якість, а також стильний дизайн пляшки, виконаний під впливом монохромної естетики будинку моди Cavalli. - Я люблю викликати захоплення, тому створення горілки Roberto Cavalli було спонтанним і водночас природним кроком з мого боку.
Горілка втілює натуральність та красу, які притаманні моїм моделям на подіумі.
Визначну органолептику горілки Роберто Каваллі по праву порівнюють із модними шедеврами італійського кутюр'є.
Рецептура розроблена під завісою суворої таємності, в кооперації з провідними майстрами-дистиляторами фамільної гуральні Франколі (Distillerie Francoli).
Спирт готується із добірного пшеничного зерна, вирощеного в передальпійській долині Гранда.
Використовується тандем із сучасних перегінних колон та мідних аламбиків, які зазвичай застосовуються для приготування виноградного бренді.
Унікальна система подвійного очищення, через фільтри з целюлози та мармурової крихти, забезпечує парадоксальне поєднання м'якості смаку та багатства ароматичних відтінків.
Гімном кришталевої чистоти назвав горілку Roberto Cavalli один відомий винний критик. І він абсолютно правий.
Джерельна вода, яка використовується для створення цього преміального напою, береться з високогірного джерела, поряд із хребтом Монте-Розе.
Саме тому горілка Роберто Каваллі виробляється лімітованими партіями, і надходить лише до найпрестижніших ресторанів та винних бутіків країн Європи та Північної Америки.
Кожна пляшка зберігає частинку європейської історії та творчого геніяй нації.