Напій виготовлений у гарний рік зі 100% автохтонного іспанського сорту Темпранільо. Виноград визрівав на 25-річних лозах титулованої ферми Ла Планта, розташованої на висоті 911 метрів над рівнем моря.
Ексклюзивність терруару полягає в унікальному поєднанні вапняно-глинистих ґрунтів та спекотному кліматі. Саме в цих умовах ягоди знаходять феноменальну міць аромату та смаку.
Збір та сортування врожаю проводиться вручну, причому на виноробню надходять стиглі ягоди. &Рожевий колір отриманий методом кровопускання, коли сік вичавлюється під власною вагою ягід. Тривала ферментація при контрольованій температурі 12 ° С зберігає повний набір натуральних ароматів.
Арсуага Росада чудово акомпанує морепродуктам, стравам із білого м'яса птахів, а також філе сьомги.