Bouchard Pere & Fils Meursault - легендарне бургундське вино з багатим фруктово-квітковим ароматом. Належить до категорії великих французьких вин контрольованих найменувань (AOC). За переказами, вперше виготовлено ченцями-цистеріанцями у 1098 році на честь Першого хрестового походу. Виготовляється із винограду білого сорту Шардоне у знаменитому виноробному регіоні Кот-де-Бон. Лози виростають на родючих вапняно-мергелевих ґрунтах унікального терруару комуни Мерсо, в умовах помірної активності сонця. Витримується мінімум 9 місяців у бариках з дрібного пористого бургундського дуба та додатково 3 місяці в чанах з нержавіючої сталі.
Має розкішний лимонно-солом'яний колір. Букет виражені відтінками фіалок, троянд, свіжої полуниці та манго. Смак насичений та чудово збалансований. Головну скрипку грають нюанси медових яблук, персика, жовтої малини, цедри лайма, мигдалю та розпеченого фундука. У фіналі проступає характерна «мінеральна» нотка.
Ідеально поєднується з філе білої морської риби під вершковим соусом. Оптимальна температура під час сервірування столу: 12-14 °C.