Справжній херес Elegante Fino виготовляється найбільшою іспанською виноробною Gonzalez Byass. Відповідає суворим вимогам контролю якості Denominacion de Origen. Виноградники Гонсалес Біас розташовані на вапняковому грунті «альбариза» - кращому грунті для вирощування виноградних лоз. Відбираються виключно зрілі грона білого сорту Паломіно. Практикується історичний метод пресування ногами. Він гарний тим, що гіркі кісточки залишаються неушкодженими. Виноградне сусло дозрівають протягом трьох років під плівкою хересних дріжджів («флора») у бариках з американського дуба. Флор оберігає вино від окислення, гарантуючи автентичний і свіжий смак.
Вино золотисто-пшеничного кольору із салатово-трав'яним відливом. Вишукуванняний аромат мигдалю та свіжої випічки. Приємний «хрумкий» смак із ніжною кислинкою апельсинової цедри. В основі букета вгадуються зелені фісташки, оливки та весняний мед. Тривалий сухий післясмак. Elegante Fino – відмінний аперитив для страв з морської риби та молюсків, французьких блакитних сирів та м'яса птиці. Іспанці вживають сухі міцні вина разом із закусками тапас або овочевим супом гаспачо. Рекомендована температура подачі - 4-6° С.