Витримане італійське червоне вино.
Виробляється зі 100% винограду автохтонного сорту Неббіоло, зібраного з однієї міні-дільниці в комуні Курра.
Площа унікального виноградника складає всього 7 га. Щорічно випускається не більше 40 тисяч пляшок цього релізу.
Напій відноситься до вищої категорії в ієрархії вин історичного регіону П'ємонт – найменування, підтверджене та захищене за походженням.
Вино демонструє багатогранний букет з тонами червоних троянд, фіалок та східних спецій.
Розкішна бархатиста текстура розкривається смаковими нюансами стиглої сливи, лакриці, імбиру, натуральної ванілі, ожини та какао.
М'які, солодкуваті таніни створюють приємне та зігріваюче відчуття у фіналі.
Це класичне барбареско готується методом яблучно-молочного бродіння виноградного суслау дерев'яній тарі.
Після ферментації воно дозріває у бочках із бургундського (французького) дуба протягом 15 місяців.
Перед розливом у пляшки вино додатково витримується у склі ще 6 місяців.
Фудпейринг: спекотне з ягнятини, відварена телятина, омлет з трюфелями, стейк-гриль та шоколадні десерти.
Оптимальна температура вживання: 16-18 ° C