Замовлення, оформлені після 18.00 та в неділю, доставляються наступного дня
Дегустаційні нотатки
Вино Терразас де лос Андес Мальбек червоне сухе 0,75л
Цікаві факти
Вино Terrazas de los Andes Malbec - Вино Терразас де лос Андес Мальбек
Появі на світовому ринку елітних спиртних напоїв аргентинське вино завдячує грамотному далекоглядному керівництву концерну LVMH. Делегувавши у п'ятдесяті роки XX століття свого досвідченого винороба Рено Пуар'є до Південної Америки з важливою місією дослідити місцеві землі на предмет виноградарства. Мсьє Пуар'є, вивчив породу земель, клімат, співвідношення середньої температури та вологості. І зупиняє свій вибір на провінцію Мендоса, що у західній Аргентині. Тут і засновано винний будинок Chandon Argentina у 1959 році. Взявши на озброєння вікові традиції французького будинку Moët & Chandon, аргентинська виноробня благополучно розпочинає виробництво своїх чудових вин.
У 90-ті роки Шандон Аргентина представляє самостійний проект підназвою Terrazas de los Andes. Це виноробне господарство спеціалізується на вирощуванні власного винограду та виробництві чотирьох видів вин: Altos del Plata (Альто дель Плата), Reserva (Резерва), Single Vineyard (Сінгл Віньярд) та Cheval des Andes (Шевал де Андес) ). Розташований на скелястих андських горах, комплекс Террезес де лос Андес черпає натхнення у французьких досвідчених виноробів і вдало поєднує його з винятковим аргентинським терруаром. Вино Terrazas de los Andes Malbec випускається під брендом Altos del Plata.
Для його виготовлення використовують два сорти винограду: Шираз/Сіра (Shiraz/Syrah) та місцевий сорт Мальбек (Malbec). Колір вина насичено-рубіновий, з пурпуровим відливом. Аромат розкішний, повнотілий. Пишний квітково-фруктовий букет із стиглих вишень, смородини та слив, разбавлений чорним перцем, гірким шоколадом та лакрицею. Смак оксамитовий, соковитий, з гармонійною комбінацією танінів та фруктових нот. Післясмак радує солодкуватий тривалістю. Вино Террезес де лос Андес Мальбек чудово підходить до стейків з червоного м'яса, барбекю, овочів на грилі, а також до солодких десертів.