UA / RU
 
Графік роботи
пн-чт: 10.00-21.00
пт-сб: 10.00-22.00
нд: 10.00-21.00

Приєднуйтесь до нас у соцмережах :)
Із чим пити?     14102015

Як правильно пити віскі Jameson?

купажированный виски Jameson

Популярність коктейлів «віскі з колою» прийшла до нас з Америки – їх різновид віскі (бурбон) виготовляється з кукурудзи та має важкий різкий смак. Вживати цей напій у чистому вигляді – задоволення сумнівне, тому почали його розбавляти солодкими газованими напоями.

Ірландці вважають за краще пити віскі в чистому вигляді . Додавати лід чи воду не забороняється, але є одне правило: вода має бути кристально чистою, щоб не змастити «ідеально збалансований смак» напою. Найчастіше в ірландських пабах у комплекті з порцією віскі йде глечик чистої прохолодної води.

Чи заважати віскі з чимось – виключно справа особистих уподобань, але поєднувати Jameson краще з натуральним яблучним соком чи друзямими безалкогольними напоями з нейтральним смаком. Не варто забувати також про один із найвідоміших коктейлів – «Ірландська кава». Натуральна кава чудово поєднується з Jameson, посилюючи неповторний смак цього віскі.

Сам виробник пропонує один з найкращих, на його думку , рецептів коктейлю з віскі Jameson . Коктейль складається з 50 мл віскі, імбирного елю, льоду та великої часточки лайма. Цей коктейль подається в склянку хайбол.


Оберіть мову сайту!