Замовлення, оформлені після 18.00 та в неділю, доставляються наступного дня
Дегустаційні нотатки
Вино ігристе Андреола Болле Розе Спуманте Екстра Драй 0,75 л
Цікаві факти
Рожеве ігристе вино Bolle (бульбашки - італійською) від виноробні Andreola втілює безпосередність і м'якість сучасного сорту винограду Інкрочіо Манзоні. Вино відноситься до категорії італійських ігристих вин Просекко.
Його яскравий та соковитий букет запалить святковий настрій за будь-якої погоди. Напій кольору західного неба, з тонкими перламутровими відблисками.
Аромат створює приємне відчуття літнього пікніка у цитрусовому саду.
Смак освіжаючий і м'який, з ніжними нотками полуниці, малини, помаранчі та скоринки пшеничного хліба.
Виноград вирощений на ділянці легендарного терруару пагорба Картіцце. Сусло перетворено на вино за технологією подвійної ферментації в резервуарах з харчової нержавіючої сталі (метод Шарма).
Просекко – традиційний італійський аперитив на всі випадки життя. Його суха фактура вдалопро контрастує з солодкими вершковими десертами та делікатесними стравами з морської риби, молюсків та ракоподібних. Чудово підійде до середземноморських салатів та тропічних фруктів (ананас, інжир, маракуйя). Крім того, рожеве «Просекко» виступає головним інгредієнтом коктейлю доби арт-Нуво Белліні.
Перед подачею до столу вино рекомендується охолодити до 5-7 °C. Виноробня Andreola розташована в серці комуни Вальдобб'ядене - батьківщини італійських ігристих вин.
Бренд Andreola з'явився 1984-го року і відтоді належить династії виноробів Пола. Засновник компанії Наццарено Пола був професійним велосипедистом. Після закінчення кар'єри він вклав виграні на змаганнях кошти на купівлю виноградників, а свій новий бізнес назвав на честь дружини Андрії. Як логотип Наццарено вибрав силует троянди, яку подарував дружині в день своєї останньої велогонки.
Пристрасть до перемог і вміння терпіти невдачі спочатку принесла Наццарено успіх у зовсім незнайомій справі. У наші дні продукція Андреола має найвищий статус в ієрархії італійських вин - DOCG (Найменування Контрольоване За Походженням). Добірні лози висаджені на терасових пагорбах Вальдобб'яден. Догляд за ними – неабиякий подвиг. Щовесни місцеві гірські річки зливаються в суцільний потік, підмиваючи і руйнуючи ділянки виноградників. До всього додається складний рельєф ландшафту, що утруднює застосування колісної техніки. І все-таки, родючий грунт і теплий вологий клімат забезпечують відмінні врожаї. Винний будинок Andreola успішно культивує автохтоние сорти регіону Венето: Глера, Вердізо, Перера та Б'янчетта. Саме вони створюють неперевершений букет італійського ігристого Просекко з фруктовими та вершковими відтінками. У той час, як урожай винограду, як і раніше, збирається вручну, вініфікація проводиться в ємностях із харчової сталі. Цистерни обладнані системою автоматичного контролю температури. Кожен механізм і агрегат на винному заводі Andreola подібний до музичного інструменту під управлінням диригента-купажиста.
Жодна партія вина не потрапляє у продаж без його професійного контролю. Натреноване за багато років нюх безпомилково визначає ідеальний баланс ароматів та загальну якість вина на всіх етапах виробництва: від бродіння сусла – до розливу по пляшках.
Характерною рисоюгосподарства Андреола є відносно невеликими обсягами виробництва – не більше 500 тисяч пляшок на рік. Натомість компанія концентрується на якості вин із витонченим та багатогранним букетом.