Витончене ігристе вино, виготовлене в Іспанії за автентичною технологією Шампань.
Купаж складений з винограду елітних чорних сортів Піно Нуар та Трепат.
Ніжний кремовий колір вина досягається шляхом відділення сусло від шкірки.
Після стандартної ферментації у сталевих цистернах, у вино додають дріжджі та тростинний цукор, а потім розливають у пляшки з товстим дном.
У процесі біохімічної реакції вино насичується бульбашками вуглекислого газу.
Цей процес протікає в прохолодній печері (cava – на каталонському діалекті) на глибині 50 метрів протягом щонайменше 12 місяців.
У келиху дає пишну та щільну піну характерного персикового відтінку.
Аромат фруктовий, інтенсивний та освіжаючий.
Смак грає нюансами малини, манго, айви та грейпфрута.
Вино розчиняється мовою приємним шлейф з елегантними натяками полуниці.
Рожеве ігристе – відмінний святковий напій.
Його витончений букет чудово поєднується з легкими м'ясними та рибними закусками, фруктовими десертами та морськими делікатесами.
Рекомендується подача у вузьких келихах у формі тюльпану, при температурі 4-6 °C.
Це ігристе вино отримало золоту медаль на престижному дегустаційному конкурсі Baccus-2010.