Замовлення, оформлені після 18.00 та в неділю, доставляються наступного дня
Дегустаційні нотатки
Бренді Бардіне ВСОП 0,7л
Цікаві факти
Чудовий французький бренді янтарно-помаранчевого відтінку. Історично марка Beehive належить одному з найстаріших французьких коньячних будинків Bardinet, заснованому в середині XIX століття. Завдяки повільній дистиляції в аламбиках форми бджолиного вулика, напій набуває елегантних ароматів садових фруктів та соковитого липневого меду. Виготовлений із добірних сортів червоного винограду, вирощеного на околицях бордоського замку Флеренн (Fleurenne).
Сік ферментований за допомогою автентичної закваски природного походження. Спирти отримані методом дистиляції у мідних аламбиках. Бренді витриманий протягом семи років у бочках з бургундського дуба за класичною коньячною технологією. У довершенні кожна пляшка бренді Beehive має унікальний і водночас функціональний дизайн.
У 2014-му році цей напій завоював срібну медаль на міжнародному алкогольному конкурсі Wine&Spirits Competition (IWSC). Член журі та редактор журналу The Spirits Business Емі Хопкінс відзначила «виразно солодкий та багатошаровий смак», а також похвалила напій за «квітково-імбірні та фруктові нотки» у післясмаку. як аперитив і діжестив. Ідеально поєднується зі стравами із червоного м'яса (стейк, шашлик, ковбаса салямі, буженина). Елегантно пом'якшує смак гіркого шоколаду або міцного тютюну. Напій рекомендується подавати в чистому вигляді, при кімнатній температурі, в коньячних келихах із завуженим горлом.
У 1857-му році молодий виробник винокур з Ліможа, Поль Бардіне, був зачарований можливістю дистиляції спірта із соку цукрової тростини. Витративши роки наполегливої праці на досліди з перегонкою сировини за допомогою аламбиків, він навчився видобувати ніжні аромати та смаки з гіркої тропічної меляси.
Бардіні одним із перших у Європі здогадався витримувати ром у бочках із класичного бургундського дуба – за класичною технологією округу Коньяк. Так народився знаменитий чорний ром (Rhum Negrita), який став родзинкою в асортименті компанії Bardinet. та міцних дистилятів. Експериментуючи в команді з талановитими виноробами та майстрами льоху, він фактично створив успішну школу купажистів. За короткий час з-під «пера» учнів Едуарда Бардіне вийшла широка лінійка преміальних алкогольних продуктів.
У наші дні компанія Bardinet багато в чомуом спирається на відкриття тих років, радуючи поціновувачів ексклюзивного алкоголю протягом останніх півтора століття. У 1974 році французька алкогольна корпорація «Бардіне» інвестувала великі кошти в купівлю розкішного бордоського маєтку Domaine De Fleurenne. Саме там, на чудовій ділянці площею 15,5 га, дозріває добірний виноград для виробництва бренді Bardinet.
Виноградні дистиляти витримуються згідно з місцевими традиціями, у 400-річних підвалах шато Флеренн. Bardinet застосовує найсучасніші технології та обладнання на всіх етапах виробництва, а також безпосередньо перед розливом у пляшки. Бардіне перемістив усю свою діяльність у маєток Fleurenne у самому серці чудової ділянки площею 15,5 гектарів на околиці Бордо. < На сьогоднішній день група входить до десятки світових лідерів-виробників міцного алкоголю.