Складний, багатогранний, повнотілий смак наповнений гармонійним поєднанням карамельних, ванільних нюансів із делікатними нотками банана та кориці. Досконалий смак поступово переходить у чудовий бархатистий післясмак.
Аромат збалансований яскравими відтінками банана, солодкими нотками карамелі та ванілі, і завершується пряним нюансом карамелі.
Ром прекрасний у чистому вигляді або з льодом, і добре застосовується як основа для коктейлів та міксів.
Ром Такамака Пряний створюється на основі кристально чистої артезіанської води, яка протікає в екологічних гірських регіонах Сейшельських островів.
Другим по черзі, але не за значенням, інгредієнтом у рецептурі рому є тростинний цукор. Він видобувається з тростини, яку вирощують лише органічним способом. Після збору ународжуючи його подрібнюють та обробляють.
Отримане сусло проходить ферментацію в сталевих цистернах протягом 5-7 діб при контрольованій температурі.
Далі майбутній ром дистилюють поетапно. Дистиляція відбувається у великих перегінних мідних кубах.
А потім напій витримують у нових бочках із французького та американського дуба.
У 2003 році брати д"Оффей створили компанію Trois Freres Distillery.
Їхній батько, Роберт, організував пілотний проект для компанії. У ньому він навчив своїх синів усім азам і нюансам класичної ферментації і дистиляції.
Трохи пізніше, їх кузен Девід Булле, приєднався до них 3 брати разом почали розвивати сімейний бізнес, а Роберт вирушив у тривалу подорож, це знадобилося для того, щоб удосконалити власні навички та розвинути інші підприємства у їх місцевості.Їх компанія почала стрімко розвиватися, і вже 18 років вони є активними виробниками якісних алкогольних напоїв.
Але основна їх спеціалізація націлена на виробництво лінійки бренду Такамака.
Їхня продукція прославилася і широко відома по всьому світу. Напої поставляються не лише островами, а й у Китай, Європу, Маврикій, Африку, Мальдіви, і навіть Мадагаскар, Арабські Емірати. А нещодавно вони налагодили постачання до країн СНД.