Аристократичний Pouilly-Fume De Ladoucette наповнить собою келих, граючи фарбами солом'яно-золотистого переливу, поблискуючи зеленим перламутром. Повний, багатогранний аромат із ніжними квітковими нюансами.
Біле вино Пуйі-Фюме розкривається у повній гамі живого, підбадьорливого смаку з плавними мінерально-фруктовими переливами та освіжаючою м'ятною ноткою.
Цей представник винного будинку Де Лядусет чудово поєднується з дарами моря та ніжною, як білою, так і червоною рибою. Прекрасно акомпануватиме різотто і пасті.
Винний дім Де Лядусет уже кілька століть є незмінним символом якості, багатогранності та благородного аристократизму. Ну і за сумісництвом, Де Лядусет – найбільший винний будинок у долині Луари. А починалося все з невеликого винного сімейного хобі та купівлі найбільших виноградників. Так, молодий шанувальник гарних вин, граф Лафонд відкрив невелике винодельню.
Примітно, що одне з білих вин, яке виготовляє виноробня графа, стало улюбленцем і постійним "гостем" на столі імператора Бонапарта. З того часу винна справа сім'ї Лафонд почала процвітати. Але на жаль, це тривало не надто довго. Вже в середині XIX століття виноградники були знищені за допомогою комах-шкідників. Але не все було втрачено!
Так, виноградники були в катастрофічному стані. Але через роки вони потрапили до талановитих і турботливих рук барона Патріка Де Лядусета (родич графа Лафонда отримав їх у спадок). Праця, віра в себе та свої сили зробили свою справу. Через деякий час барону вдалося відновити виноградники, а також підняти продуктивність напоїв виноробні.
Завдяки мсьє Патріку, світ гідно оцінив напої Сансер, Вувре та Пуйі-Фюме. Згодом виноробня почала збільшувати свої масштаби. Також незабаром виноробня стала вним домом і почала носити ім'я людини, яка подарувала їй друге життя.
На сьогоднішній день, будинку De Ladoucette належить понад 200 акрів землі, на якій розташовані сортові виноградники вражаючої якості.
Ця висока якість — ключ до всього, що стосується цих дивовижних вин. У створенні останніх барон Де Лядусет слідує високим стандартам якості і вдається до сучасних технологій. Одне з головних правил — якісний добрий урожай. Для напою Pouilly-Fume проводять збирання врожаю з кількох виноградників регіону Пуйі-Фюме. Незважаючи на це, ягоди з різних виноградників пресуються та вініфікуються окремо. Перед купажуванням вино витримують 3-6 місяців. Далі молодий вина має купаж і тривале дозрівання у величезних бочках протягом 10 місяців. Після цього вино розливають по фірмових пляшках. Ці пляшки зберігаються в підвалах будинку Де Лядусет, де це вино ще 5 місяців дозріваєет і набирається сил. Винні поціновувачі рекомендують дати провину "подихати" 20 хвилин до подачі на стіл.