Сухе вино насиченого червоного кольору з фіолетовим відтінком.
Щедрий аромат з нотами червоних ягід та квітів фіалки, характерних для сорту Мальбек.
Смак напою гармонійний.
Яскраві нотки вишні та ожини чудово збалансовані з відтінками ванілі та карамелі. Бережна витримка в пляшках і концентровані таніни в поєднанні дають складну, але гладку смакову якість і приємний довготривалий післясмак.
Прекрасне доповнення до нього смажене червоне м'ясо, страви на основі томатів, молоді сири.
Повнотіле червоне вино створене зі 100% сорту винограду Мальбек.
Виноградники ростуть у господарстві Мендоза.
Збирання врожаю зазвичай припадає на початок квітня.
Ягоди завжди відбирають вручну, доводять до стану сусла та піддають мацерації з додаванням сухого льоду.
Далі проводять ферментацію тривалістю 6-8 днів.
Після неї відбувається фільтрація та повторна мацерація протягом 21 дня.
Готове вино витримують у нових бочках із французького дуба 18 місяців.
Після пляшування та закупорювання його додатково витримують ще 12 місяців у льохах виноробні.
Високогірний та унікальний терруар долини Уко дозволяє виробляти вина з насиченим смаком, і Естанція Мальбек не є винятком.
Всього за 15 років Bodega Estancia Mendoza увійшла до п'ятірки винних брендів Аргентини, що найбільше продаються.