Жовтий відтінок вина зі смарагдовим відблиском.
Аромат напою рясніє достатком білих фруктів, нюансом м'яти та лимонної цедри.
Делікатний чистий смак дарує тони білих фруктів: персика, дині та яблука та нотками грейпфрутової та лимонної цедри.
Дивовижний смак плавно переходить соковитий освіжаючий післясмак з елементами диму та легкої мінеральності.
Біле сухе вино чудово доповниться рибною кулінарією, дарами моря, пікантними жаб'ячими лапками, пастою з грибним соусом, азіатською кухнею, стравами з білого м'яса.
Виноград Шардоне для Пуйі-Фюіссе (назва походить від однойменної назви села) вирощують на виноградниках у Маконі.
Вони є частиною захоплюючого пейзажу.
Зростають на глинистому та вапняковому грунті. Шардоне завжди має складно і одночасно тонкий смак.сом, нотами екзотичних фруктів і дурманливих прянощів.
Після збирання врожаю ягоди проходять кілька складних етапів, перш ніж пройти малолактичну ферментацію в сталевих резервуарах тривалістю 8-10 місяців.
Це допомагає зберігати всі смакові якості та натуральний витончений шлейф аромату Пуйі-Фюїссе.
Після завершення цього процесу вино бутують та витримують ще кілька місяців.