UA / RU
 
Графік роботи
пн-чт: 10.00-21.00
пт-сб: 10.00-22.00
нд: 10.00-21.00

Приєднуйтесь до нас у соцмережах :)
інфографіка     08092015

Як відрізнити справжній Хеннессі від підробки

original-henness

Майстер клас на тему "Коньяк Хеннессі: як відрізнити підробку"

Чим більша популярність напою, тим більше охочих його підробити. Погодьтеся, що навряд чи знайдеться безумець, якому на думку спаде думка підробити маловідомий алкогольний напій, назва якого говорить сучасній людині менше, ніж ієрогліфи в гробницях єгипетських фараонів. Якщо ж такий з'явитися, то Ви негайно дізнаєтесь про нього з випуску новин.

Коли напій досягає успіху, то за ним обов'язково йдуть полчища підробок.

Якщо сучасні історичні музеї відчуватимуть брак експонатів, то подібні екземпляри обов'язковозаймуть порожнє місце у галереях. Уявіть собі, як у них розміститься безліч пляшок, чиї форми значно поступаються оригіналу, і мають істотні вади.

Відвідувачам наочно продемонструють, як подібні “шедеври” можуть заживо поховати оригінальну ідею, адже форма пляшки спочатку покликана наголосити на гідності та величі напою. Зрештою, дизайнер проводив за ескізами пляшок безсонні ночі, безперервно дні марав папір, поки одного разу йому уві сні не з'явився ідеальний образ пляшки, а він гарячковою свідомістю нарешті схопив його і переніс на папір. Але хіба злісних фальсифікаторів зворушать страждання художника?! О ні! Їм цього буде мало!

Якщо оригінальний напій буде, як справжній герой, одягнений у плащ із фірмових барвистих етикеток, то фальсифікат через брак кращого буде хизуватися жахливими принтами, а замість дірявого каноття у нього буде пробка від дешевої горілки. У благородного напою, як і у благородного рЛицаря, обов'язково є свій герб - фірмовий знак якості , чого, звичайно, не можна сказати про підробку.

Підробляють багато напоїв. Не є винятком і один із найпопулярніших коньяків сучасності – Хеннессі.

Незважаючи на те, що щорічно компанія Hennessy випускає понад 50 мільйонів пляшок із чудовим алкоголем, на ринок чомусь потрапляє 150-200 мільйонів пляшок. Плодючість "піратів" викликає щире здивування. Але якщо колишні пірати просто забирали у людей кровні гроші, а їх самих великодушно викидали за борт, то зараз все інакше – “алкогольні пірати” не тільки заберуть у споживача гроші, але обов'язково напоять його сумішшю, яка вранці стане причиною найсильніших душевних та фізичних страждань. .

Щоб приборкати виробників контрафакту, запроваджуються суворі закони. Але, навіть не дивлячись на це, тільки кожна четверта пляшка Hennessy є справжньою. Підробка Хеннессі нині не рідкість.

Покупець залишається віч-на-віч з виробниками контрафакту, і тільки він сам зможе вберегти себе від підробки. Ми зі свого боку всіляко намагатимемося йому допомогти, і розповімо, як відрізнити справжній Хеннессі .

Критерії за якими можна визначити справжній Hennessy

При першому знайомстві з будь-яким напоєм ми обов'язково звертаємо увагу на пляшку та колір вмісту . Як було зазначено раніше, пляшка є дуже важливим елементом для сприйняття напою. Пляшка та колір підкажуть Вам, як відрізнити підробку Хеннессі ХО та VSOP .

Колір напою

Приділіть увагу кольору напою. Якщо Ви хоч раз пили справжній ХеннЯкщо Ви відразу відмітите блідий колір підробки , що нагадує чай з лимоном.

Корок

Корок оригінального напою містить назва бренду, логотип та ступінь витримки . Відсутність будь-якого елемента свідчить про підробку.

poddelka-hennessy

Верхня етикетка

У фальсифікату верхня етикетка відсутня.

Об `єм

Якщо Вам пропонують коньяк Hennessy XO 0.5, це підробка. У природі немає оригінального Хеннессі ХО, який би розливався в пляшки об'ємом 0.5 л. Справжній Hennessy розливається у пляшки йоємністю 0,7 літрів.

Тріщини та сколи на пляшці

Якщо на пляшці виявляються тріщини і сколи , то це явно фальсифікат, який не має нічого спільного з благородним напоєм.

Ширина пляшки

Пляшка справжнього Хеннессі XO завжди ширша за підробку.

Форма пляшки

Боки у оригіналу Hennessy XO більш круті, і це надає пляшці належної пузатості .

Акцизна марка

Зверніть увагу на обов'язкову наявність акцизної марки – це своєрізноманітний "паспорт" напою, який розповість Вам про нього все необхідне.

Якщо акцизна марка покрита розмитими літерами, а інформація вказана англійською, то перед Вами підробка. На акцизній марці оригіналу мова відповідає мові контретикетки, що розміщується на звороті ємності. Акцизна марка повинна містити назву бренду, відомості про витримку напою та обсяг пляшки.

Наявність візерунка на пляшці

Відмінною рисою оригіналу Хеннессі ХО є унікальний   візерунок, вигравіруваний на пляшці - сполучені грона та листя винограду свідчать про високу якість продукту.

Фірмовий знак Hennessy

На лицьовій стороні пляшки є наклейка із зазначенням витримки, і під (Hennessy XO) або над нею (Hennessy VSOP) має бутибренд бренду - зображення руки з алебардою. За допомогою цієї алебарди ми спробуємо дати відсіч алкогольним піратам!

Небагато при купівлі коньяку Хеннессі приділяють увагу нижній частині пляшки та денце, а шкода, адже вони підказують нам, як відрізнити підробку.

Нижня частина пляшки

На пляшці справжнього Хеннессі ХО та Хеннессі ВСОП завжди присутня назва торгової марки . Воно розташовується на звороті ємності трохи нижче контретикетки.

Дно пляшки

Якщо на денці є гравірування з позначенням об'єму ємності “0,5л”, це підробка. Як ми було помічено раніше – оригінального коньяку Хеннессі ХО 0.5, як і Хеннессі ВСОП 0.5 не існує у природі.

Відрізнити підробку допомагає наявність зайвих позначок та позначень.

Фальсифікат видає змащений чи несиметричний візерунок на дні пляшки. Купивши пляшку з таким змазаним візерунком, Ви гарантуєте собі “змащене” відчуття від цього сумнівного напою.

Тепер Ви знаєте, як відрізнити підробку Hennessy VSOP і Hennessy XO!

Купуйте оригінальний Hennessy у нас на сайті  
nt-size: 14pt; line-height: 115%; Font-family: Calibri, sans-serif;">

Оберіть мову сайту!