UA / RU
 
Графік роботи
пн-чт: 10.00-21.00
пт-сб: 10.00-22.00
нд: 10.00-21.00
Виски - 10 удивительных полезных для здоровья свойств

Приєднуйтесь до нас у соцмережах :)
Цікаво знати     14102015

Віскі - 10 дивовижних корисних для здоров'я властивостей

Будь то Jack Daniel's , Jameson , або Glenfiddich , всі обов'язково виберуть один улюблений сорт віскі, який вони визнають. Насправді попит на віскі далеко випереджає його запас в останні роки. Стає все більш поширеним, коли люди насолоджуються келихом свого улюбленого бренду в барах після довгого дня на роботі.
Завжди є критики, які, звісно, скажуть: «Смак жахливий». Люди, які стверджують, що віскі пити старих і постійно наполягають, що це задоволення шкідливе, дуже здивуються, дізнавшись таке. Виявляється, що вживання невеликої кількості віскі (в помірних дозах, звичайно) приносить неабияку користь.му здоров'ю! Про це свідчать наукові журнали та сайти про органічні продукти та дієтичне харчування.

1. Віскі допоможе вам уникнути збільшення ваги.

У порівнянні з великою кількістю змішаних напоїв та пива, віскі низько калорійні, з низьким вмістом цукру в спирті. Так що ви можете насолоджуватися ним без подальшого занепокоєння про те, що з'явиться пивний животик.

2. Сприяє здоров'ю серця.

Поряд із темним пивом та вином, віскі є одним із небагатьох напоїв, які можуть претендувати на користь здоров'ю серця. Антиоксиданти в хімічному складі віскі можуть допомогти знизити небезпеку серцевого нападу, знижуючи поганий холестерин, і навіть підвищуючи хороший холестерин.

3. Віскі допомагає боротися із раком.

Напій вважається багатим антиоксидантами, зокрема один називається еллаговая кислота. Це хімічна речовина, що захищає ДНК вашого тіла від вступу в контакт із канцерогенами. Елагова кислота також поможе захистити організм від дії хіміотерапії.

4. Віскі покращує здоров'я мозку.

Дослідження стверджують, що прийом помірної кількості віскі знижує ризик хвороби Альцгеймера та деменції (хоча пияцтво може збільшити ризик, тому якщо ви плануєте тестувати цей метод на собі, не перестарайтеся!).

5. Віскі знижує ризик інсульту

Запобігаючи утворенню поганого холестерину, віскі також знижує ризик інсульту. Він розслаблює стінки артерій та сприяє припливу крові.

6. Віскі допомагає зменшити стрес.

Крім того, що стрес негативно впливає на психічне здоров'я, він наражає ваше тіло на численні ризики захворювань. Віскі - те, що вам потрібно, щоб заспокоїти свої нерви та зняти стрес. Так як він допомагає вам із циркуляцією, ви відчуєте себе як нова людина після грубого дня.

7. Віскі покращує вашу пам'ять.

Ті ж переваги для здоров'я, які допомагають із запобіганням хворобі АльЦгеймер також зміцнить вашу пам'ять. Віскі покращує кровообіг. Мозок отримує багато крові і залишається у першокласній формі!

8. Віскі допомагає травленню.

Чи знаєте ви, що віскі вже давно використовується як травлення? Це може допомогти приборкати апетит під час їжі, захищаючи вас від переїдання, і допомагає уникнути болю в животі або шлунку.

9. Віскі подовжує ваші життя.

Тому що у віскі повним-повнісінько антиоксидантів і поживних речовин, і це може допомогти вашої імунної системи запобігти ваше тіло від захворювань. Він також може допомогти запобігти повільному розпаду найважливіших клітин у тілі, тим самим подовжуючи термін життя!

10. Віскі безпечний для діабетиків.

Віскі з низьким вмістом цукру та низьким вмістом вуглеводів алкоголю - ідеальний напій, якщо ви страждаєте від діабету. Ви можете насолоджуватися хорошим напоєм, і не доведеться турбуватися про те, що він може перевищити норму цукру в крові. Нде ми можемо пити віскі!
Ще раз попереджаємо: не зловживайте! Пам'ятайте, алкоголь не дозволений особам віком до 18 років і протипоказаний вагітним жінкам.

Оберіть мову сайту!