UA / RU
 
Графік роботи
пн-чт: 10.00-21.00
пт-сб: 10.00-22.00
нд: 10.00-21.00
Как правильно пить ликер Amarula

Приєднуйтесь до нас у соцмережах :)
Із чим пити?     30042015

Як правильно пити лікер Amarula

Як пити Amarula + Рецепти коктейлів

Amarula – це напрочуд смачний лікер, який готують на основі добірних вершків та м'якоті плодів дерева амарула. Подібно до інших вершкових лікерів Amarula чудово п'ється в чистому вигляді. Для тих, хто не дуже розташований до коктейлів, достатньо додати в келих лід і неквапливо насолоджуватися його смаком.

Лікер із слоном Africa Amarula Cream рекомендують змішувати з морозивом. Знавці наполягають, що найкраще смакувати цей напій із полуничним морозивом.

Якщо ж Ви хочете пити лікер, так як це прийнято в Південній Африці, його необхідно змішати з міцно завареною кавою.

Далі ми розглянемо найпопулярніші коктейлі на основі цього смачного лікеру.

"Білий слон"

Оскільки слони одними з перших дізналися про дивовижні властивості плодів дерева амарула, цілком закономірно, що один з коктейлів вирішили присвятити їм.

Щоб отриматиПриголомшливий букет, в якому квіткові нотки зливаються з до карамельно-вершковими, нам буде потрібно лікер Mandarine Napoleon, персиковий сік і Amarula. Суміш ідеально доповнить невимушену атмосферу вечірки.

Необхідно змішати 30 мл Mandarine Napoleon, 100 мл персикового соку та 50 мл "лікеру зі слоном".

"Кіліманджаро"

Цей коктейль є, мабуть, найпопулярнішим. Він буде доречний як десерт і чудово освіжає влітку. Смак незвичайний - поєднання солодощі лікеру і бадьорої м'яти.

Змішується 10 мл м'ятного лікеру, 125 мл ванільного морозива та 25 мл Amarula.

"Південний нектар"

Ви хочете підняти собі настрій чи шукайте альтернативу спокусливому десерту? Тоді цей коктейль буде дуже доречним. Навіть найбільш досвідчені шанувальники алкоголю відзначать цей ніжний і сухувато-свіжий присмак.

Інгредієнти: 30 мл білого рому Santiagode Cuba Carta Blanca, 30 г полуничного морозива, 100 мл молока та 80 мл Amarula.

"Захід сонця в сафарі"

Смак цього коктейлю можна визначити як приємний, освіжаючий, ніжний та елегантний. Коктейль дуже м'який, і нехай його двозмилена назва Вас не лякає - Вам не доведеться кидати будинок і вирушати на галасливу вечірку. Це ідеальне рішення для посиденьок із друзями у спокійній обстановці.

Щоб добре провести час, потрібно 60 мл шоколадного сиропу Monin, 30 мл ананасової м'якоті, пропущеної через блендер, та 60 мл лікеру Amarula.


Оберіть мову сайту!