UA / RU
 
Графік роботи
пн-чт: 10.00-21.00
пт-сб: 10.00-22.00
нд: 10.00-21.00
С чем пить джин?

Приєднуйтесь до нас у соцмережах :)
Із чим пити?    

Із чим пити джин?

Із чим пити джин?

Останніми днями джин став досить популярним напоєм. Але як його краще пити, з чим і як правильно подавати? Якщо ви вперше пробуватимете напій або ви хочете поекспериментувати ми зібрали для вас найкращі комбінації. Завдяки своєму трав'яному, сухому, освіжаючому смаку напій є відмінною основою для коктейлів. Він не надто солодкий, тому при змішуванні із солодкими соками або лікерами він стає насиченим та збалансованим.

Але з чим краще поєднувати джин?

Джин чудово поєднується з цитрусовими. Лайм – це найпопулярніша альтернатива серед тих, кому не подобається смак тоніка. А в комбінації з лаймовим лікером, ви отримаєте свіжий коктейль і здивуєте своїх гостей. Відмінно поєднуються джин та імбирне пиво. Такий смак напою стає досить популярною тенденцією. Також до цього дуету додають корицю, кардамон та цедру.апельсину. Непогано гармонує джин з імбирним елем – він демонструє більш тонке поєднання, особливо з додаванням ароматних прянощів.

Грейпфрут є пікантним доповненням до напою, особливо якщо ви любитель терпкого гіркого цитрусового соку. А якщо ви любите солодке, обов'язково спробуйте джин із рожевим лимонадом. І прикрасьте свій коктейль полуничкою чи малинкою! У дивовижній мірі

тонкий смак напою розкриває содова з кількома скибочками лайма. Так, у 20-х роках минулого століття це був дуже популярний напій. Ще одним класичним компонентом для поєднань є яблучний сік.

Додайте до цього дуету трохи лимонного соку та меду та насолоджуйтеся цим нектаром!

Як правильно пити джин?

Джин прекрасний як у чистому вигляді, так і як основа для коктейлів. Налийте в келих трохи напою, додайте трохи доубиків льоду і прикрасьте композицію часточкою лайма. Але також можна туди додавати різні соки, лікери та інші легкі спиртні напої, наприклад, мартіні. Скомбінуйте коктейль з джину та мартіні, прикрашеного скибочкою лимона та оливкою, що «спить» на дні келиха. Адже це напій самого Джеймса Бонда!

Чашка з фруктами - це фруктовий коктейль на основі джину, який призначений для створення лонг-дринка з додаванням лимонаду або імбирного елю. Найчастіше такий напій готується з огірків, подрібненого апельсина, квітів огірковика та м'яти. Також джин досить гарний із огірком. Це є ідеальним поєднанням завдяки освіжаючому смаку огірка і він вигідно підкреслює аромати ялівцю та цитрусових.

Як подавати джин зі смаком?

Напій подають у певних склянках. Це коротка ємність у формі тюльпану з невеликою чашею, що звужується до краю. Такий келих посилюєт інтенсивність та концентрацію ароматів джину, що принесе вам найкращі враження про напій. Повільно потягуйте джин і насолоджуйтесь кожним ковтком!

Оберіть мову сайту!