UA / RU
 
Графік роботи
пн-чт: 10.00-21.00
пт-сб: 10.00-22.00
нд: 10.00-21.00
Ром Прохибидо Резерва 12 лет 0,1л
Артикул: Я00037209

Ром Прохібідо Резерву 12 років 0,1л

Країна походження: Мексика
Витримка: 12 років
Артикул: Я00037209
Об `єм: 0,1 л
Міцність: 40%
Немає в наявності
  • Доставка кур'єром по Києву протягом 2-х годин
  • Доставка Новою Поштою по всій Україні
  • Самовивіз з наших магазинів у Києві:
    • Вул. Шовковична , 13/2
  • Замовлення, оформлені після 18.00 та в неділю, доставляються наступного дня
Дегустаційні нотатки
Ром Прохібідо Резерву 12 років 0,1л
Цікаві факти

Чудовий ром преміум-класу, який є культовим у Мексиці.

Назва «El Ron Prohibido» перекладається як «заборонений ром».

Історія цього рому починається з 1700 року, коли іспанські торговці досягли Мексики із запасами солодкого хересу в бочках.
Замість того, щоб повертатися з порожніми барилами, вони наповнили їх мексиканським ромом із цукрової тростини Chinguirito.
За час плавання ром увібрав у себе аромати хересу з бочок, що призвело до отримання їм інтенсивного смаку та насиченого аромату.

Даний напій став настільки популярним в Іспанії, що спричинив зниження доходів місцевих виробників алкоголю.
Тому для захисту їхніх інтересів королем Філіпом V було прийнято указ, що забороняє його виробництво та ввезення до Іспанії. Аналогічна заборона на імпорт, виробництво та споживання рому діяла і в Мек.сике до 1796 року.

Prohibido Reserva 12 YO вироблено з цукрової тростини, яку спочатку піддають процесу подвійної екстракції для вилучення соку, потім сік фільтрують і очищають. Далі проходить ферментація з використанням дріжджів.
Отриману в результаті рідину, яка називається мостом або очеретяним вином, дистилюють у мідних перегінних кубах і колонах. Після цього відбувається процес дозрівання в дубових бочках з-під хересу протягом дванадцяти років за системою солера.
Завдяки цій системі витриманий та молодий алкоголь змішуються, що сприяє наданню рому характерного смаку та аромату.

Своєрідним ноу-хау є додавання невеликої кількості вина з родзинок до напою.
Це надає рому гармонійного та збалансованого смаку.

Ром Прохібідо Резерву 12 років має темно-корінічний колір із червонуватим відтінком.

Аромат інтенсивний, на початку відчуваються насичені тони горіхів, родзинок та слив.
У розкритті відчувається широкий спектр відтінків: ваніль, дерево, горіх, олія, шоколад і кава.
Післясмак тривалий, шовковистий, карамельний і трохи гіркуватий.

Цей ром рекомендовано вживати виключно у чистому вигляді.

Історія:

Дистилерія Tequila Corralejo - один з найбільших виробників алкоголю в Мексиці, який знаходиться в Пеньямо, штат Гуанахуато. Історія дистилерії починається з другої половини XVIII століття, коли гасієндою Корральєхо володів дон Педро Санчес де Тігле.

Він був відомий звоїми дослідами з дистиляцією соку із синьої агави, а гасієнда була першим маєтком у Мексиці як комерційне підприємство для виробництва текіли.
Керував гасієндою Крістобаль Ідальго-і-Костілья.

У 1753 році у нього народився син Мігель.
З дев'ятирічного віку хлопчик цікавився виробництвом алкоголю, спостерігаючи за роботою гуральні.
У дванадцять років його направили на навчання до школи єзуїтів, а вже у шістнадцять років Мігель починає викладати сам.

Пізніше він прийняв сан і служив священиком.
Падре продовжував виявляти інтерес до перегонки соку з агави, займаючись удосконаленням технології виробництва. році падре очолив заколот селян проти іспанської корони, а через вісіммісяців він потрапив у полон і був страчений.

Наприкінці ХХ століття бізнесмен Леонардо Родрігес Морено виявив інтерес до запущеної дистилерії в Корральєхо.
Він висунув ідею організації інтерактивного музею-винокурні, де б виготовляли текілу за рецептами падре Мігеля.
Зараз це діючий музей-дистилерія, який відкритий для публіки та щорічно приймає близько сімдесяти тисяч відвідувачів. Бренд експортується до 77 країн, включаючи США, Китай, Індію, Непал, Грецію, Іспанію, Великобританію, Данію, Перу та Болівію.

Corralejo – єдиний лікеро-горілчаний завод, який використовує метод дистиляції Charentais. Це той же процес дистиляції, який використовується при виготовленні французького коньяку.
Завдяки цьому методу виробництва текіла Corralejo має характерний насичений аратом та смаком.

Також у гасіенді випускають горілку, вино, пиво, лікери та безалкогольні напої.
У 2013 році з інвестиціями в двадцять мільйонів песо лікеро-горілчаний завод розпочав виробництво рому Prohibido, який дозріває у підвалах дистилерії за методом солера.
Тут також знаходиться унікальний у своєму роді музей, з найбільшою колекцією пляшок вин, інших спиртних та безалкогольних напоїв з усього світу.
Колекція налічує понад три тисячі найменувань, і деякі з них датуються 1800 роком.
Показати ще

Ви також можете купити інші товари

Відгуки про Ром Прохібідо Резерву 12 років 0,1л

Рейтинг 0 из 5
Залишити відгук
Тут ще немає відгуків
Поділіться своєю думкою про товар
Залишити відгук
Залишити відгук
Поставити оцінку
Оберіть мову сайту!