UA / RU
 
Графік роботи
пн-чт: 10.00-21.00
пт-сб: 10.00-22.00
нд: 10.00-21.00
Ром Прохибидо Резерва 12 лет 0,7л
Артикул: Я00037210

Ром Прохібідо Резерву 12 років 0,7л

Країна походження: Мексика
Витримка: 12 років
Артикул: Я00037210
Об `єм: 0,7 л
Міцність: 40%
Кількість
1
Придбати
в 1 клiк
 Обране
  • Доставка кур'єром по Києву протягом 2-х годин
  • Доставка Новою Поштою по всій Україні
  • Самовивіз з наших магазинів у Києві:
    • Вул. Шовковична , 13/2
  • Замовлення, оформлені після 18.00 та в неділю, доставляються наступного дня
Дегустаційні нотатки
Ром Прохібідо Резерву 12 років 0,7л
Цікаві факти

Чудовий ром преміум-класу, який є культовим у Мексиці.

Назва El Ron Prohibido перекладається як «заборонений ром».

Історія цього рому починається з 1700 року, коли іспанські торговці досягли Мексики із запасами солодкого хересу в бочках.
Замість того, щоб повертатися з порожніми барилами, вони наповнили їх мексиканським ромом із цукрової тростини Chinguirito.

За час плавання ром увібрав у себе аромати хересу з бочок, що призвело до отримання їм інтенсивного смаку та насиченого аромату.

Даний напій став настільки популярним в Іспанії, що спричинив зниження доходів місцевих виробників алкоголю.
Тому для захисту їхніх інтересів королем Філіпом V було прийнято указ, що забороняє його виробництво та ввезення до Іспанії. Аналогічна заборона на імпорт, виробництво та споживання рому діяла і в Мексицідо 1796 року.
Prohibido Reserva 12 YO вироблений з цукрової тростини, яку спочатку піддають процесу подвійної екстракції для вилучення соку, потім сік фільтрують і очищають. Далі проходить ферментація з використанням дріжджів.
Отриману в результаті рідину, яка називається мостом або очеретяним вином, дистилюють у мідних перегінних кубах і колонах. Після цього відбувається процес дозрівання в дубових бочках з-під хересу протягом дванадцяти років за системою солера.
Завдяки цій системі витриманий та молодий алкоголь змішуються, що сприяє наданню рому характерного смаку та аромату.

Своєрідним ноу-хау є додавання невеликої кількості вина з родзинок до напою.
Це надає рому гармонійного та збалансованого смаку.

Ром Прохібідо Резерву 12 років має темно-коричневій колір із червонуватим відтінком.

Аромат інтенсивний, на початку відчуваються насичені тони горіхів, родзинок та слив.
У розкритті відчувається широкий спектр відтінків: ваніль, дерево, горіх, олія, шоколад і кава.
Післясмак тривалий, шовковистий, карамельний і трохи гіркуватий.

Цей ром рекомендовано вживати виключно у чистому вигляді.


Історія:


Дистилерія Tequila Corralejo - один з найбільших виробників алкоголю в Мексиці, який знаходиться в Пеньямо, штат Гуанахуато. Історія дистилерії починається з другої половини XVIII століття, коли гасієндою Корральєхо володів дон Педро Санчес де Тігле.

; Він був відомий своїми дослідами з дистиляцією соку із синьої агави, а гасієнда була першим маєтком у Мексиці як комерційне підприємство для виробництва текіли.
Керував гасієндою Крістобаль Ідальго-і-Костілья.

У 1753 році у нього народився син Мігель.
З дев'ятирічного віку хлопчик цікавився виробництвом алкоголю, спостерігаючи за роботою гуральні.
У дванадцять років його направили на навчання до школи єзуїтів, а вже у шістнадцять років Мігель починає викладати сам.

Пізніше він прийняв сан і служив священиком.
Падре продовжував виявляти інтерес до перегонки соку з агави, займаючись удосконаленням технології виробництва. році падре очолив заколот селян проти іспанської дорони, а через вісім місяців він потрапив у полон і був страчений.

Наприкінці ХХ століття бізнесмен Леонардо Родрігес Морено виявив інтерес до запущеної дистилерії в Корральєхо.
Він висунув ідею організації інтерактивного музею-винокурні, де б виготовляли текілу за рецептами падре Мігеля.
Зараз це діючий музей-дистилерія, який відкритий для публіки та щорічно приймає близько сімдесяти тисяч відвідувачів. Бренд експортується до 77 країн, включаючи США, Китай, Індію, Непал, Грецію, Іспанію, Великобританію, Данію, Перу та Болівію.

Corralejo – єдиний лікеро-горілчаний завод, який використовує метод дистиляції Charentais. Це той же процес дистиляції, який використовується при виготовленні французького коньяку.
Завдяки цьому методу виробництва текіла Corralejo має характернасиченим ароматом і смаком.

Також у гасіенді випускають горілку, вино, пиво, лікери та безалкогольні напої.
У 2013 році з інвестиціями у двадцять мільйонів песо лікеро-горілчаний завод розпочав виробництво рому Prohibido, який дозріває у підвалах дистилерії за методом солера. Даний метод виробництва сприяє створенню напоїв з індивідуальним спектром смаку.

Тут також знаходиться унікальний у своєму роді музей, з найбільшою колекцією пляшок вин, інших спиртних та безалкогольних напоїв з усього світу.
Колекція налічує понад три тисячі найменувань, і деякі з них датуються 1800 роком.
Показати ще

Ви також можете купити інші товари

Відгуки про Ром Прохібідо Резерву 12 років 0,7л

Рейтинг 0 из 5
Залишити відгук
Тут ще немає відгуків
Поділіться своєю думкою про товар
Залишити відгук
Залишити відгук
Поставити оцінку
Оберіть мову сайту!