Saia – видатне вино-чемпіон, що здобуло оцінку «93 зі 100» від найавторитетнішого винного критика Роберта Паркера. Виготовлено із чорного сорту винограду Неро д'Авола на південному сході Сицилії. Сайя має феноменальну елегантність, витончену структуру та особливу індивідуальність. Колір напою – пурпурно-рубіновий.
Насичений аромат домінує нюансами полуниці, вишень, інжиру, чорносливу та лакриці. Смак спершу відкриваються легкою мінеральною "жилкою", яка буквально вибухає фонтаном фруктово-пряних нот. Фінал характеризують успішно збалансовані таніни.
Урожай зібраний вручну. Сортові 30-річні лози ростуть на унікальному вапняно-вулканічному ґрунті. Виноградний сік ферментується за контрольованої температури протягом 20 днів. Витримка здійснюється протягом одного року та двох місяців у барилах з бургундського дуба. Це велике вино здатне розвиватися після розливу у пляшки від 6 до 9 років. < Ідеально поєднується з пікантними делікатесами: біфштекс, піца з м'ясом, баранячі реберця-барбекю, стейк з тунця. Перед подачею до столу бажано дати напою подихати 15-20 хвилин. Оптимальна температура під час сервірування: 18-20 °С.